Cine suntem?

Noi suntem acestia... adica cei pe care ii vedeti pe acest website. Nu suntem o firma, nu suntem o multinationala si multi chiar nu sunt experti in web. Suntem utilizatori obisnuiti ai internetului care am hotarat sa punem bazele unei comunitati unde sa ne putem ajuta unii pe altii. Internetul este asa de vast si chiar putem spune ca informational este un univers incat este loc pentru toti. Astfel toti am aderat la principiile urmatoare:

Despre partajarea resurselor

Astefel un grup de pasionati de internet au realizat o comunitate unde sa punem la comun resursele limitate pe care le avem pentru a realiza fiecare individual mai usor proiectele personale. Prin resurse intelegem desigur informatii in cea mai mare parte a lor. Totul este liber, deschis si restrictionat doar de bunul simt si interesul comun. Fiecare isi poate aduce propria contributie la dezvoltarea bazei de resurse de care ulterior poate beneficia pentru propriile proiecte. Nu s-a nascut nimeni atot-cunoscator in domeniul internetului. De asemenea nimeni nu poate zadarnici o pasiune. Poti sa iti dedici anii de tinerete studiului informaticii, a matematicii si calculatoarelor. Este o pasiune si o profesie remarcabila de este conditionata care evolutia omenirii. Noi nu dorim sa ne comparam cu acesti profesionisti. Noi suntem amatori care  creem ceva util pentru noi, pentru prieteni sau am realizat o mica afacere. Daca intre noi este si un astfel de profesionist care doreste sa isi imparta experienta cu noi atunci suntem deosebit de incantati si dornici de colaborare. Astfel oricine doreste sa faca parte din mica noastra comunitate este binevenit.

Despre libertatea internetului

Pentru noi Internetul este un mediu liber unde oricine poate sa se exprime asa cum doreste. Daca cititorul sau utilizatorul nu doreste sa citeasca "aberatiile" de pe o pagina este liber sa comute pe alta pagina. Fiecare este liber sa aleaga ce vrea sa citeasca sau cum sa se exprime si noi respectam aceasta. Tocmai datorita acestui aspect iubim internetul. Toti cei de aici. Liberi dar responsabili. Astfel a aparut mica noastra comunitate care este deschisa tuturor celor care gandesc liber si au ceva de spus, indiferent cui se adreseaza. Doar sa nu fie agresiv si sa incerce sa ne baga cineva anumite informati cu "furca" pe gat sau sa incerce sa le cenzureze. Suntem impotriva cenzurii de orice fel a internetului. Asa cum am spus fiecare se poate autocenzura. Printr-o educatie corecta putem un timp sa limitam accesul copiilor nostri la ceea ce credem noi ca nu este util pentru varsta lor sau care le poate crea idei sau concepte gresite. Deci fiecare suntem responsabili de cum utilizam internetul pentru noi sau pentru cei de care raspundem. In rest libertate totala. 

Despre Cafeneaua WEB

Cafeneaua web este un website, denumit cafenea, realizat pe platforma joomla care are componenta de blog, forum si comunitate. Principiul de la care am pornit este ca orice internaut este pasionat si de cafea sub diverse forme. Mai toti avem langa noi ceva de baut si mai toti ne-am dori sa fim pe o terasa cu un super laptop si o super conexiune la net pentru a naviga si totodata sa ne bucuram de peisaj si prieteni. Mai greu cu investitiile, controalele, spagile si alte asemenea. Asa ca am facut cafeneaua aici, virtuala.

Cafeneaua este postata pe un host personal si intetinuta din pasiune. Oricine este bine venit si poate sa poposeasca cat doreste si cand doreste. Este deschisa nonstop. Poti sa o imbunatatesti cum vrei. Peretii cafenelei sunt creati de blog unde oricine poate sa isi deschida propria zona de exprimare. Puteti posta orice, de la pareri, idei, solutii, comentarii sau propriile preturi la ceea ce oferiti. Totul este permis. Desigur ca suntem convinsi ca moralitatea si bunul simt va va indruma sa utilizati responsabil aceste resurse. Altfel veti fi amendati chiar de catre ceilalti membrii ai cafenelei sau de catre posibilii clienti. Probabil ca intrand in aceasta cafenea sunteti deja convinsi ca totul ramana pe internet si oricand pot fi gasite informatii naspa despre tine sau postari de care peste ani poate iti este rusine.

Despre preturile in cafenea

Preturile prezentate pe acest website sunt reflectia echipei de baza care a creat acest portal. Orice membru poate sa isi promoveze propriile sale preturi in modul in care considera in cafenea. Cafeneaua are astfel si prorpiile ei preturi si oferta pentru toti cei care intra aici. Anumite resurse pentru a putea fi oferite este necesar sa fie platite. Dar nu credem ca aceste preturi sunt mari. Ele reflecta un anumit volum de resurse pus la dispozitie. Ca vizitator al cafenelei puteti sa fiti interesat de preturile din cafenea sau puteti doar sa utilizati gratis resusele informationale. Voi decideti.

Pentru moment cam atat. In timp cu siguranta vom evolua si vom realiza o prezentare poate mai ampla.

 

Toate cele bune si bucurati-va de cafea.

 

 

Last modified onJoi, 23 Ianuarie 2014 19:22
Iulian

Bloguieste despre acest website

Latest from Iulian

More in this category: Despre Host si Datacenter »