LUCRAM IMPREUNAAi un proiect realizat. Prezinta-l aici!

Trimite proiectul pe email sau Trimite un Tiket  

“Daca ai un proiect realizat pe care doresti sa il prezinti pentru a fi cunoscut si pentru a fi evaluat de cafengii trimite-l catre noi si noi il vom publica si recenza aici, pentru a te ajuta in efortul tau de promovare ”

veterinarul.ro - o revista web dinamica

Websiteul www.veterinarul.ro este gestionat de Asociatia Euroveterinarian. Acesta a fost printre primele proiecte realizate, care pe parcursul timpului a suferit modificari substantiale. Este un website de nisa care se adreseaza medqicilor veterinari in proportie de peste 65% dar si proprietarilor de animale. Websiteul este dinamic, interactiv vizitat de peste 1500 de utilizatori unici pe zi. Contorizarea o facem cu Google analytics dar si cu Piwik

 
Screen Shot 2014-01-17 at 13.38.01Websiteul ocupa 5,4 GB fiind destul de consistent ca informatie fiind realizat pe platforma Joomla. Cu toate acestea am reusit sa realizam un website rapid care poate fi utilizat in bune conditii chiar daca volumul de informatie este destul de mare si utilizarea lui se face de catre utilizatori cu experienta minima pe internet. Hostul este asigurat tot de catre noi si are setarile standard de baza la fel ca toate celelalte websiteuri de pe host. viteza de accesare a websiteului este excelenta. 

Websiteul cuprinde imagini la rezolutie mare care prezinta cazuri si situatii medicale. Utilizatorii pot adauga comentarii pe website sau pe websiteurile sociale, veterinarul.ro fiind interconectate cu toate aceste websiteuri. Filmele pot fi uploadate direct pe website sau se pot realiza conexiuni cu Vimeo sau Youtube.

Websiteul are componente specializate de administrarea a campaniilor de emailmarketing, blog, discutii, promovare, restrictionarea accestului si gestionarea utilizatorilor. Administrarea websiteului este extrem de facil si realizata de nespecialisti web.

Prin componentele administrative se asigura backupul zilnic al informatiilor si protectia la diversele programe sau utilizati fortate sau nedorite. Upgrade la programele care ruleaza pe veterinarul se realizeaza lunar si se asigura asistenta pentru protejarea datelor.

Este un website interesant de care beneficiare sunt multumiti si rezultatele obtinute din utilizarea acestuia sunt bune.

Puteti vizita websiteul la acest link: www.veterinarul.ro 


Screen Shot 2014-01-17 at 13.40.27