LUCRAM IMPREUNAAi un proiect realizat. Prezinta-l aici!

Trimite proiectul pe email sau Trimite un Tiket  

“Daca ai un proiect realizat pe care doresti sa il prezinti pentru a fi cunoscut si pentru a fi evaluat de cafengii trimite-l catre noi si noi il vom publica si recenza aici, pentru a te ajuta in efortul tau de promovare ”

practic.Veterinarul.ro - o un website social veterinar si de webinar

Websiteul www.practic.veterinarul.ro este realizat ca un subsite al www.veterinarul.ro. Acesta este organizat ca un website social pentru medicii veterinari si ca e-learning. Este gestionat de Asociatia Euroveterinarian fiind un website extrem de complex. Acest website este vizitat de peste 6500 utilizatori zilnic iar timpul mediu de vizitare este peste 2,5-3 minute ceea ce arata un interes crescut al utilizatorilor. Contorizarea o facem cu Google analytics dar si cu Piwik.

Screen Shot 2014-01-17 at 15.11.00Websiteul ocupa peste 9 GB fiind foarte consistent ca informatie. Este realizat pe platforma Joomla. Websiteul ruleaza usor chiar daca este utilizat de un numar mare de utilizatori simultan. Componenta cea mai utilizata este cea de cursuri online. Aceste cursuri sunt destinate medicilor veterinari si pregatirii continue. In cadrul acestor cursuri sunt inserate imagini cu descrieri medicale de mare rezolutie, filme, fisiere audio. Cursurile se finalizeaza cu chestionare si cu eliberarea automata de diplome recunoscute oficial de catre forurile medicale veterinare. Fiecare utilizator isi gestioneaza singur cursurile, facturile, diplomele etc.

Zona sociala a websiteului permite realizarea de conexiuni complexe intre utilizatori individuali si grupuri de utilizatori, adaugarea de albume de fotografii, imagini, realizarea de evenimente si multe ale conexiuni. fiecare utilizator isi gestioneaza propria imagine si activiate in zona sociala. Websiteul mai are si un forum dedicat discutiilor de specaialitate medicale veterinare.

Prin componentele administrative se asigura backupul zilnic al informatiilor si protectia la diversele programe sau utilizari fortate sau nedorite. Upgrade la programele care ruleaza pe website se realizeaza lunar si se asigura asistenta pentru protejarea datelor.

Este un website extrem de complex si mult utilizat fiind un succes si al echipei care la realizat si al Asociatiei Euroveterinarian. Utilizatorii sunt extrem de multumiti de utilizarea acestuia.

Puteti vizita websiteul la acest link: www.practic.veterinarul.ro