LUCRAM IMPREUNAAi un proiect realizat. Prezinta-l aici!

Trimite proiectul pe email sau Trimite un Tiket  

“Daca ai un proiect realizat pe care doresti sa il prezinti pentru a fi cunoscut si pentru a fi evaluat de cafengii trimite-l catre noi si noi il vom publica si recenza aici, pentru a te ajuta in efortul tau de promovare ”

zoonutritie.ro - un website stiintific

Zoonutritie.ro este un website care a fost preluat si modificat substantial fata de forma initiala. Este un website de prezentare unde Asociatia Sinergia prezinta activitatea desfasurata si tine legatura cu proprii membri si cei interesati.

 

Crearea websiteul s-a realizat pe platforma Joomla si are componente de gestionare a utilizatorilor, blog, mailmarketing. Este un website atractiv ca design si placut privirii utilizatorilor. Incarcarea cu informatii se realizeaza de cate membrii asociatiei care au la dispozitie tutoriale despre cum sa utilizeze websiteul.

Gazduirea websiteului de realizeaza pe hostul nostru asigurandu-se setarile standard.

Prin componentele administrative se asigura backupul lunar al informatiilor si protectia la diversele programe sau utilizari fortate sau nedorite. Upgrade la programele care ruleaza pe website se realizeaza lunar si se asigura asistenta pentru protejarea datelor.

Screen Shot 2014-01-17 at 15.20.16

Puteti vizita websiteul la acest link: www.zoonutritie.ro