LUCRAM IMPREUNAAi un proiect realizat. Prezinta-l aici!

Trimite proiectul pe email sau Trimite un Tiket  

“Daca ai un proiect realizat pe care doresti sa il prezinti pentru a fi cunoscut si pentru a fi evaluat de cafengii trimite-l catre noi si noi il vom publica si recenza aici, pentru a te ajuta in efortul tau de promovare ”

radiologie4vet.ro - o un website de prezentare

Radiologie4vet.ro este realizat pe platforma Joomla ca un website de prezentare si utilizare de catre beneficiar impreuna cu clientii acestuia. Websiteul este destinat unui cabinet specializat de radiologie veterinara. De aceea am utilizat in realizarea lui a nuantelor specifice de albastru, negru si gri si un template specific.

 

Websiteul gazduit pe hostul nostru, in conditii execelente, beneficiarul fiind multumit de acesta.

Conceperea websiteul a tinut cont de specificatiile beneficiarului avand componente de gestionare a utilizatorilor, blog, mailmarketing. Este un website atractiv ca design si placut privirii utilizatorilor. Incarcarea cu informatii se realizeaza de cate beneficiar care au la dispozitie tutoriale despre cum sa utilizeze websiteul.

Prin componentele administrative se asigura backupul lunar al informatiilor si protectia la diversele programe sau utilizati fortate sau nedorite. Upgrade la programele care ruleaza pe veterinarul se realizeaza lunar si se asigura asistenta pentru protejarea datelor.

Puteti vizita websiteul la acest link: http://www.radiologie4vet.ro/

Screen Shot 2014-01-17 at 15.30.06