LUCRAM IMPREUNAAi un proiect realizat. Prezinta-l aici!

Trimite proiectul pe email sau Trimite un Tiket  

“Daca ai un proiect realizat pe care doresti sa il prezinti pentru a fi cunoscut si pentru a fi evaluat de cafengii trimite-l catre noi si noi il vom publica si recenza aici, pentru a te ajuta in efortul tau de promovare ”

practic.Veterinarul.ro - o un website social veterinar si de webinar

Websiteul www.practic.veterinarul.ro este realizat ca un subsite al www.veterinarul.ro. Acesta este organizat ca un website social pentru medicii veterinari si ca e-learning. Este gestionat de Asociatia Euroveterinarian fiind un website extrem de complex. Acest website este vizitat de peste 6500 utilizatori zilnic iar timpul mediu de vizitare este peste 2,5-3 minute ceea ce arata un interes crescut al utilizatorilor. Contorizarea o facem cu Google analytics dar si cu Piwik.

Read more...

veterinarul.ro - o revista web dinamica

Websiteul www.veterinarul.ro este gestionat de Asociatia Euroveterinarian. Acesta a fost printre primele proiecte realizate, care pe parcursul timpului a suferit modificari substantiale. Este un website de nisa care se adreseaza medqicilor veterinari in proportie de peste 65% dar si proprietarilor de animale. Websiteul este dinamic, interactiv vizitat de peste 1500 de utilizatori unici pe zi. Contorizarea o facem cu Google analytics dar si cu Piwik

Read more...
Subscribe to this RSS feed